Cardano, Bitcoin SV, Digibyte prijs Evaluatie

Spread the love

De cryptocurrency-markt wekte de indruk om in zijn bullish deel te zijn, omdat de prijs van de grootste crypto, Bitcoin, is gestegen. Een stijging van 5% binnen de BTC-markt op maandag, zorgde ervoor dat verschillende altcoins naar een hoger tempo gingen en een bullish run opzette onder de invloed van de grootste crypto.

 

Op het moment van de pers werd Bitcoin verhandeld voor $ 12.244 met een 24-uurs aan- en verkoophoeveelheid van $ 10,7 miljard.

 

Cardano’s [ADA] Shelley-verbetering is erin geslaagd om aandacht te krijgen van veel altcoin-verkopers. Het heeft niet zo lang geleden een tijdlijn onthuld voor de volledige decentralisatie van ADA, die beroemd was dat de community-driven ringzwembaden op 1 november 50% van alle blokken zouden creĆ«ren. De gemeenschap streefde ernaar om tegen maart 2021 absoluut gedecentraliseerd te zijn. Cardano’s toekomstplannen werden gesteund door de buurt omdat de munt bespaarde met zijn bijna 350% YTD-rendement. digibyte geeft veel informatie.

 

ADA koopt en verkoopt voor $ 0,1413, met een snelle weerstand van $ 0,1513 en hulp voor $ 0,1285. Omdat de munt die tussen deze gesloten variaties werd verhandeld, gaven de Bollinger-banden aan dat de beschikbare volatiliteit op de markt was afgenomen met een tekenlijn onder de prijsbalk, wat duidt op een stijgende markt.


 

Een recent rapport van Fundstrat schetst de gereedheid van Bitcoin SV voor gebruik in ondernemingen vanwege zijn enorme schaalbaarheid en protocol. Met de aandacht voor het toenemende gebruik van BSV’s, heeft de munt 136% positieve factoren in YTD binnengehaald omdat deze werd verhandeld tegen $ 230,24. Het verzet bedroeg bijna $ 140 en de hulp bedroeg $ 216. bitcoin nieuws via Cryptoclan is overduidelijk.

 

LEES Bitcoin’s inval boven $ 9K neemt BNB mee

Terwijl de munt een stevige, onervaren kaars bleef rapporteren, vermaarde de Superior Osciallotr tijdens de pers ook een onervaren pitformatie. De stijgende hoogte duidde op een stijgend bullish momentum binnen de BSV-markt.

 

Net als veel verschillende kleine altcoins, is DigitByte ook getuige geweest van een grote ontwikkeling binnen de cryptomarkt. Hoewel de munt op de 36e plaats stond op CoinMarketCap, leverde deze 516% rendement op aan de handelaren in YTD. In tegenstelling tot de belangrijkste crypto’s, had DGB zijn bullishness gespaard omdat het begin juli en zelfs nu in een bullish markt was.

 

Dit werd aangegeven door de Parabolische SAR-indicator, waarbij de markers onder de kandelaars waren uitgelijnd om zich te concentreren op de opwaarts stijgende prijs. De laatste tijd merkte DGB adoptie op van de crypto-reiswebsite Travala, waarmee cryptoklanten DGB kunnen gebruiken.