Waarom is het leren gebruiken van Linux een goede keuze tegenwoordig? Dit systeem werkt namelijk erg gemakkelijk!

Spread the love

Het leren van Linux en het beheersen van dit besturingssysteem is een uitstekend middel om jezelf als IT-persoon te onderscheiden op het gebied van vacatures en stages. Meer dan één ontluikende computergerelateerde carrièrestart is gestart door de kandidaat met Linux-vaardigheid en -vaardigheden in plaats van alleen Microsoft Windows gebaseerde certificeringen. Meer en meer bedrijven en operaties draaien “Open Source programma’s in hun operaties”, en ook veel substantiële bedrijven hebben nu ondersteuning nodig voor hun Sun-gebaseerde servers die snel en door middel van fixes ter plaatse moeten worden uitgevoerd.

Het is verstandig om een aantal Linux vaardigheden goed in te zetten

Op welk punt zijn uw Linux-vaardigheden die u probeert te bouwen, te upgraden en op te waarderen? Heeft u enige vaardigheid – of begint u met niets. Uw keuzes bestaan uit het leren van Linux vanaf het begin – als een basislijn van de opdrachtregelbediening (wat over het algemeen moeilijker en minder handig is) of u begint uw “Linux-carrière” door niet met een opdrachtregelbediening te werken.

  • De GUI Windows-gebaseerde interface en werkt dus achterwaarts in de Linux-vaardigheden terwijl u met het OS werkt, wordt u vaardiger en vertrouwder met het Linux-besturingssysteem en voegt u commandoregelcapaciteiten toe terwijl u succesvolle ervaring opdoet met het hele gamma.
  • Het is ongetwijfeld een persoonlijke voorkeur. Beide strategieën hebben hun voor- en nadelen. Geen van beide is goed of fout. Het is meer een kwestie van je computervaardigheden, geduld, en misschien de tijd die je aan dit project hebt besteed om vaardigheid te krijgen en een goede vaardigheid te verkrijgen met Linux, UNIX en misschien de Sun-besturingssystemen.

Er zitten wel wat voor- en nadelen aan het gebruik van Linux

Het kan gezegd worden dat de algemene commandoregel Linux operaties veel meer kracht en flexibiliteit van de operaties bieden. Het is alsof je een manuele versnellingsbak hebt in plaats van een automatische. Command line Linux biedt meer kracht en veelzijdigheid aan de getrainde operator dan GUI. Als je echter vastzit in de modder bij wijze van spreken met draaiende wielen (of in dit geval de computer die vastzit aan een leeg knipperend toetsenbord en cursor zal je Linux vaardigheden je alleen maar tot stilstand brengen – je krachtige Linux gebaseerde computer is van weinig nut voor het werkgevers systeem op welke manier of in welke vorm dan ook). Veel geluk en plezier.

Soms kan Linux wat lastig te gebruiken zijn met je toetsenbord

Het fundamentele probleem is dat als je toetsenbordinvoer en -sequenties niet precies correct en nauwkeurig zijn, samen met de spelling maar ook de juiste computertaalsyntaxis, je dood in het water zal liggen. Het is niet zo dat je een back-up kunt maken. Uw Linux-besturingssysteem computer, evenals uw hobby en misschien Linux-gebaseerde computer carrière zal gewoon terug te staren naar je, blindelings in de ruimte, dood en sluimerend niets doen op welke manier dan ook.

Met genoeg ervaring is het Linux systeem makkelijk in gebruik

Alles in het leven kan worden gezegd dat het een ruilmiddel is. Tekstgebaseerde Linux-commando’s en -toepassingen zijn uitzonderlijk krachtig als het gaat om het gebruik en de werking van de computer. Toch is alles in het leven een afweging tussen risico’s en voordelen. Tekstgebaseerde Linux is geweldig en zeer krachtig, niet alleen in het besturingssysteem, maar ook in applicaties, hun directe gebruik en hun vermogen om taken en projecten te voltooien en uit te voeren.