Waarom kan het soms lastig zijn om een creditcard te gebruiken? Een aantal dingen die je moet bekijken voordat je er eentje neemt

Spread the love

Schuldconsolidatiediensten kunnen dit jaar big business zijn. Als mensen proberen om te gaan met de kelderende economie, zullen veel mensen gebruik maken van creditcards en kredietlijnen om hun eenvoudige behoeften te financieren. Anderen zullen schuld dienst creditcards met behulp van een piggy back systeem van het gebruik van andere creditcards, een zekere manier om de aanval van de schuld te vergemakkelijken totdat de rentebetalingen zullen zo pijnlijk, alleen een in gebreke blijven zal de maandelijkse lijdensweg te genezen.

  • Als u overweegt hoe om te gaan met uw creditcard schuld, en besluiten dat u niet langer kunt veroorloven maandelijkse betalingen, probeer dan te regelen met de kredietverstrekkers voordat u uw geld, krediet en rekeningen toe te vertrouwen aan een consolidatiedienst. Het doen van deze zelfbediening schuldregeling zal u duizenden dollars besparen en zal voor u een opleiding in hoe het kredietsysteem werkt.
  • De uitgaven van de consument zijn de hoeksteen van een bloeiende economie, maar zonder banen en een gebrek aan beschikbare financiering in de markt is het accumuleren van schulden een zeer slecht idee. Uiteraard kun je beginnen met een creditcard vergelijken om kosten te besparen, maar dan moet je nog steeds opletten.

Een revolverende schuld, wat is dat precies?

Dit type schuld wordt revolverende schuld genoemd en verandert dagelijks afhankelijk van de aankopen en de rentetarieven. Om vooruit te komen, moet je de rente stoppen met het verhogen van je balans, want en laten we eerlijk zijn, je zult nooit vooruitkomen op de credit card schuld door het betalen van kleine of minimale bedragen. Kijk naar uw verklaring en ik durf te wedden dat zelfs na een jaar van betalingen, uw saldo zeer dicht bij wat het was een jaar geleden. De truc is om te voorkomen dat de rente wordt toegepast op het altijd zwellende saldo.

  • Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat er rente wordt geheven op uw rekening.
  • Een manier is om een deal te maken met de geldschieter. U kunt op een betalingsplan komen met een vaste rente, maar u zult nog steeds het volledige bedrag moeten betalen en meer dan waarschijnlijk worden beperkt met het gebruik van de kaart.
  • Een andere manier is om af te rekenen. Schuldverlichting komt in de weg van credit card vergeving en wordt vaak verrekend voor centen op de dollar. Er is een zeker brandsysteem om dit te doen, waarvan de diepte te groot is voor dit artikel, maar het volgen van deze route heeft duidelijke voordelen.

Hoe kun je de schuld van een creditcard verminderen?

Een andere manier om de schuld van de creditcard te elimineren is het inhuren van een tussenpersoon. De meeste van deze bedrijven maken een deal met de geldschieter en als er geld wordt geaccumuleerd, verspreiden ze het om de schuld te voldoen. Bijna al deze bedrijven verzamelen kleine hoeveelheden geld van u op een maandelijkse basis als de kredietverstrekker bevriest de rente en stemt ermee in om uw rekening te vereffenen voor minder dan u verschuldigd bent. Het is echter onmogelijk om de schuld in termijnen te vereffenen, dus de consolidatiediensten treden voor u op als een bank. Wanneer u genoeg geld in het fonds stort, doen ze een betaling.